Algemene Voorwaarden en Privacy

Identiteit van de ondernemer

Centrum Sebregts
Ir. Driessenstraat 94e
2312 KZ Leiden

Telefoonnummer: 06 28 64 60 48
KvK-nummer: 53097319
BTW-identificatienummer: NL002077458B89

Retourneren & Annuleren

Wat kan ik retourneren?

U kunt uw bestelde boek retourneren.

Wanneer kan ik een boek retourneren?

Het boek is niet wat u ervan verwacht had. Dan kunt u het retourneren als het boek ongebruikt en onbeschadigd is. U kunt een boek tevens retourneren wanneer het een beschadigd exemplaar betreft (bij ontvangst). Dit kan zijn: binnenwerk dat loslaat, vlekken op een pagina, pagina’s die slecht leesbaar zijn door problemen met de printer, pagina’s die aan elkaar vastgeplakt zitten.
Echter, wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de kwaliteit van levering door PostNL. Hier hebben wij geen invloed op.

Levering door PostNL in Nederland

Pakketjes worden door ons onbeschadigd verstuurd in een stevige verpakking. Bij een Brievenbuspakketje is er kans op lichte beschadiging afhankelijk van hoe PostNL omgaat met het pakketje en de grootte en vorm van uw brievenbus. Dit valt buiten onze verantwoordelijkheid.

Wat is het termijn om een boek te retourneren?

Binnen 14 dagen na de dag van ontvangst.

Wanneer kan ik een vervangend exemplaar ontvangen?

U kunt een vervangend exemplaar ontvangen, nadat u een beschadiging heeft gemeld, het beschadigde exemplaar heeft geretourneerd en dat door ons ontvangen is.
Alle boeken worden voor verzending door ons gecontroleerd, zodat we er zeker van zijn dat er een onbeschadigde exemplaar wordt verstuurd. Een licht gekreukte omslag of pagina’s ontstaan door afhandeling door PostNL, wordt niet als beschadiging gezien.

Hoe kan ik een boek retourneren?

U vult het contactformulier in op de website van Centrum Sebregts en geeft daarin aan dat u uw boek retour wilt zenden. U vermeldt daarbij uw factuurnummer. Stuurt u een beschadigd exemplaar terug, dan geeft u bij voorkeur aan wat de reden van  retour is. U ontvangt dan z.s.m. een bevestiging per email.
Het liefst verstuurd u het boek in de originele verpakking retourneer. Is dit niet meer mogelijk, verpak het boek dan goed in een stevige verpakking. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Wat is het retouradres?

Centrum Sebregts
Ir. Driessenstraat 94e
2312 KZ Leiden

Is het retourneren gratis?

Nee, de kosten voor retourneren zijn voor uw eigen rekening. 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

De uiterlijke terugbetaaltermijn bestaat uit 2 onderdelen: verwerken van uw retour dat bij ons is ontvangen en het uitbetalen van uw geld. We streven erna om retourzendingen binnen 5 werkdagen af te handelen. Nadat uw retour is ontvangen en verwerkt, wordt u terugbetaald. De uitbetaling verschilt per betaalmethode en is ook maximaal 5 werkdagen. In sommige gevallen kan het iets langer duren. Als u binnen 10 werkdagen uw geld niet hebt ontvangen, kunt u het beste contact opnemen. U doet dit door het contactformulier op de website van Centrum Sebregts in te vullen. 

Uitbetaling per betaalmethode:
Tel altijd 5 werkdagen voor de verwerking van uw retour + onderstaande dagen:
iDEAL: +3 werkdagen
Creditcard, Paypal, SOFORT banking, Bancontact: +5 werkdagen

Welke betaalmogelijkheden heb ik?

iDEAL, Creditcard, Paypal, SOFORT banking en Bancontact (via Mollie).

Wat moet ik doen als ik een melding krijg dat mijn bestelling of betaling mislukt is en er wel geld is afgeschreven?
Dan betalen we je terug. Hoe snel je het geld ontvangt, hangt af van de reden en van je betaalmethode:
Technische storing:
iDEAL, SOFORT banking, Bancontact: binnen 3 werkdagen
Creditcard: de reservering wordt binnen 1 werkdag opgeheven

Kan ik het boek afhalen?

Nee. Boeken worden uitsluitend per post verstuurd. 

Kan ik de bestelling annuleren?

Ja, dat kan. Geef binnen 6 uur door dat u wilt annuleren via ons contactformulier. Vermeld uw naam en adresgevens. Uw betaling wordt dan na ontvangst van uw annulering z.s.m. terugbetaald.

Wat dien ik te doen als ik te laat heb geannuleerd?

U vult het contactformulier in op de website Centrum Sebregts en geeft daarin aan dat u uw bestelling wilt annuleren. U vult daarbij uw factuurnummer in. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.
Het liefst verstuurd u het boek in de originele verpakking retourneer. Is dit niet meer mogelijk, verpak het boek dan goed in een stevige verpakking. Uw betaling wordt dan na ontvangst z.s.m. terugbetaald. Wij streven er naar om dit binnen 10 werkdagen te doen. 

Hoe snel kan ik het pakketje verwachten?

Wij streven ernaar het pakketje binnen 2 werkdagen na bestellen af te geven bij PostNL. Echter, gezien de huidige regels en omstandigheden hebben wij geen invloed op de bezorgtijden van de bezorgdienst.

Hoe worden mijn gegevens gebruikt?

De gegevens die u invult worden gebruikt voor betaling en het verzenden van het pakket.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken voor het versturen van pakketten:
– Initialen en achternaam
– Adresgegevens
– Emailadres

Is mijn informatie veilig?

Wij gebruiken het Mollie betalingsplatform en hebben geen toegang tot uw gegevens.
Ordergegevens, zoals uw e-mailadres en afleveradres worden bewaard voor 5 jaar. Mocht u willen dat uw gegevens eerder dienen te worden verwijderd, dan kunt u dit aan ons doorgeven.

Met wie worden mijn gegevens gedeeld?

Om het mogelijk te maken dat u uw pakket ontvangt worden uw naam en adresgegevens doorgegeven aan PostNL. Wij delen uw informatie niet met andere derde partijen.