tarieven en vergoedingen

Een afspraak in mijn praktijk duurt de eerste keer 90 minuten en vervolgafspraken duren 60 minuten. De ervaring leert dat er dan voldoende tijd is voor een effectieve behandeling. Elke afspraak die we hebben, beginnen we met een gesprek en bepalen we de stand van zaken. Op basis hiervan bepaal ik wat er dat uur nodig is. Hierdoor krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient en heeft elke afspraak een maximale impact voor jouw progressie. Onze afspraken kunnen daardoor vaak wat verder uit elkaar liggen en in het totale traject heb je minder behandelingen nodig. Mijn jarenlange ervaring laat zien dat dit de meest effectieve werkwijze is.

Intake en eerste behandeling van 1.5 uur: € 120.00 

Behandeling van 1 uur: € 90.00

De tijdsreserveringen die u maakt, worden ruim van tevoren in goed overleg met u vastgelegd. Als u een afspraak wilt annuleren, kan dat op werkdagen tot 48 uur  voor de gereserveerde tijd. Dit kan niet in het weekend en alleen telefonisch tijdens de openingstijden van de praktijk. Dit betekent dat u de afspraak van maandag uiterlijk op donderdag kunt annuleren. Als u tenminste 48 uur van tevoren uw afspraak telefonisch annuleert, voorkomt u dat de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

VERGOEDING

Acupunctuur wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Hierdoor valt acupunctuur niet onder het verplicht eigen risico. Een verwijzing van de arts is niet nodig.

De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging NVTCG Zhong en bij de Nederlandse Toyohari Vereniging.

Lidmaatschappen
– Registratienr. NVTCG Zhong 0107830101116
– AGB code zorgverlener 90/044833